Russell Hobbs 22990-56 EasyPrep

Russell Hobbs 22990-56 EasyPrep

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Russell Hobbs termékek: Russell Hobbs Turmixgép

Braun JB3060 Turmixgép 21 990 Ft Braun JB3060 Philco PHTB 6001 Turmixgép 15 590 Ft-tól Philco PHTB 6001 Smeg BLF01 Turmixgép 85 900 Ft-tól Smeg BLF01 Philco PHTB 6000 Turmixgép 19 890 Ft-tól Philco PHTB 6000
Termékleírás
Teljesítmény 850 W
Keverőtál mérete 1.7 L
Változtatható sebességszabályzás Igen
Pillanatkapcsoló Van
Kivehető kések Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Imád otthon turmixokat, leveseket és szószokat készíteni, de agyára megy a konyhaasztalodon terpeszkedő nagydarab turmixgép? Ha igen, akkor az EasyPrep turmixgép a megoldás az ön számára. Ügyes kialakításának köszönhetően a kelyhe levehető és az alapgépre ráfordítva tárolható, ami azt jelenti, hogy megtakaríthatja a magasságának az 1/3-át - ideális, ha kevés a hely a konyhaszekrényében.  

Bonyolult kijelzők nélküli, egyszerűen használható gombokkal rendelkezik, így amikor farkaséhesen hazaér az edzésről, villámgyorsan összeüthet egy gyors és ízletes turmixot az éhség csillapítására! Mindnyájan tudjuk, hogy a turmix elkészítése sok maszatolással jár, ezért úgy alakítottuk ki az EasyPrep turmixgépünket, hogy egyszerű legyen a tisztítása. Nem számít, ha piszkos a keze, vagy ha lecsurog némi eperturmix a készülék oldalán! Süllyesztett és könnyen tisztítható gombjainak köszönhetően csak könnyedén, egyszerűen le kell róla a ráfolyt cseppeket.
  • 2 sebességfokozat és pulzáló funkció
  • Süllyesztett, gumi borítású gombok a könnyű tisztításért
  • Magas fényű készülékház rozsdamentes acél betétekkel
  • 1,7 literes üvegkehely
  • Beépített biztonsági funkció
  • A fedő és a kehely a készülékházon tárolható, ezzel helyet takarítva a szekrényben
  • Levehető, könnyen tisztítható vágóél
  • Vezeték tárolás a készüléken
  • 850 W teljesítmény


Így is ismerheti: 22990 56 EasyPrep, 2299056EasyPrep, 22990-56EasyPrep

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.