Russell Hobbs 22260-56 Performance

Russell Hobbs 22260-56 Performance

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Russell Hobbs termékek: Russell Hobbs Turmixgép

Solac BV 5722 Turmixgép 30 580 Ft-tól Solac BV 5722 Heinner HBL-1000XMC Turmixgép 25 690 Ft Heinner HBL-1000XMC Steba MX 3 Compact Turmixgép 29 729 Ft Steba MX 3 Compact Severin SM 3710 Turmixgép 32 990 Ft-tól Severin SM 3710
Termékleírás
Teljesítmény 1000 W
Keverőtál mérete 1.8 L
Változtatható sebességszabályzás Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Áttekintés

A frissen készült turmixokat és a házi készítésű levesek minden cseppjét élvezni fogja. Ezért alkottuk meg a Russell Hobbs új turmixgépét mely egy egyedi formájú kehellyel rendelkezik.

Ez az egyedülálló háromszög alakú kehely erős örvény hoz létre, ami azt jelenti, hogy azok a hozzávalók amik rátapadnának az oldalára, visszapattan onnan és a készülék közepén ismét összeturmixolásra kerül.  Most már otthonában is könnyedén készíthet, éttermi stílusú ételt.

A készülék 5 változthathat sebességfokozattal rendelkezik, így akár a többféle puha vagy akár kemény gyümölcsöt vagy zöldséget is könnyedén összeturmixolhat. Praktikus 5 előre beállított programmal is rendelkezik, ha levest szeretne összeturmixolni, egyszerűen a "leves" gombot kell kiválasztani a tökéletes állag eléréséhez.

Ez a nagy teljesítményű turmixgép annyira sokoldalú, észre sem fogja venni, hogy hamarosan a legtöbbet használt konyhai eszközzé fog válni otthonában. Az erő 1000 W-os teljesítményének köszönhetően gyorsan és egyszerűen fogja a kemény vagy a puha hozzávalókat összeturmixolni, nem lesz kihívás a készülék számára ezekkel elbánni. A digitális kijelző segítségével könnyen kiválaszthatja a megfelelő sebességet vagy programot. Egy igazi segítőtársa lesz mostantól a konyhában.

 
 

Összes tulajdonság

1,8 literes kapacitású műanyag kehely
Digitális kijelző
Az egyedi formájú kancsó erős örvényt hoz létre, ami javitja a keverési teljesítményt.
5 sebességfokozat és 5 előre beállított program:

leves
gyümölcs turmix
zöldség turmix
püré
száraz összetevők (őrlés, aprítás)

Tartós háromszög alakú műanyag kehely
Rozsdamentes acél készülékház
4 ágú rozsdamentes acél vágóél
1000 W teljesítmény

 

 

Felhasználói kézikönyvek letölthetők

Így is ismerheti: 22260 56 Performance, 2226056Performance, 22260-56Performance

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.