Russell Hobbs 20230-56 Illumina

Russell Hobbs 20230-56 Illumina

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Russell Hobbs termékek: Russell Hobbs Turmixgép

Braun JB3060 Turmixgép 21 990 Ft Braun JB3060 Philco PHTB 6001 Turmixgép 19 690 Ft-tól Philco PHTB 6001 Smeg BLF01 Turmixgép 85 900 Ft-tól Smeg BLF01 Philco PHTB 6000 Turmixgép 17 490 Ft-tól Philco PHTB 6000
Termékleírás
Teljesítmény 850 W
Keverőtál mérete 1.5 L
Változtatható sebességszabályzás Igen
Pillanatkapcsoló Van
Kivehető kések Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Russell Hobbs
Modell: 20230-56 Illumina


Leírás:

A Russell Hobbs több mint 50 éve egyet jelent a konyhai élettel. Otthonok millióiban büszkén jelenik meg. A termékek nagy megbecsülésnek örvendenek a korszerű, divatos konyhai berendezések között. A vízforralóktól és kenyérpirítóktól a kávéfőzőkig, a főző és sütő, valamint az étel előkészítő termékekig minden terméket felhasználóbarát módon terveztek meg, figyelembe véve a teljesítmény és a stílusos kivitelezés megfelelő egyensúlyát.
Az egyedi kialakítású és titánum bevonatú vágóél valamint az egyedi kehelynek köszönhetően hatékonyan bánik el akár a legkeményebb hozzávalókkal. Egyedi Illumina világító gyűrűvel rendelkezik, mely attól függően változik, hogy milyen sebességre van állítva a készülék. Az egyes sebességfokozatok bizonyos típusú hozzávalókhoz, ételek készítéséhez vannak igazítva.
Az Illumina 1,5 literes kapacitású turmix könnyedén bánik el a hozzávalókkal. Titánium bevonatú pengéje négyszer erősebb a hagyományos rozsdamentes pengéknél. 850 W-os motorral rendelkezik, valamint Infinity keverési technológiával működik, így mixer a két irányú és szárú pengének, illetve a különleges kialakítású kehelynek köszönhetően, 50%-kal hatékonyabban keveri össze a hozzávalókat.

Tulajdonságok:

  • Maximális teljesítmény: 850 W
  • Fokozatok száma: 3 + pulzáló funkció
  • Magas fényű csiszolt rozsdamentes acél betétek dombornyomott logóval
  • 1,5 literes üveg kehely
  • Levehető titánium bevonatú vágóél
  • Egyedi világító gyűrű, attól függően változik, hogy milyen sebességre van állítva a készülék
  • Infinity keverési technológia
  • Vezeték tárolása a készüléken



Így is ismerheti: 20230 56 Illumina, 2023056Illumina, 20230-56Illumina

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.